Rockstar Energy Cola
Tisdag - 22 - September, 2009.

Smak: Den smakar nästan exakt som Coca Cola Zero eller Coca Cola Light! Precis samma smak och nästan samma sorts bubblor! Den är ganska god men påminner inte om de andra energi-kolorna, till exempel Jolt Cola eller Cult Cola. Jag skulle nog säga att Jolt Cola eller Cult Cola skulle passa bättre till ett lan party än Rockstar Energy Cola. Men om man gillar Coca Cola, Coca Cola Zero och Coca Cola Light så passar denna så klart perfekt som vardags energidryck såväl som en lan energidryck. Denna recention kanske inte stämmer till 100%, eftersom att jag var förkyld när jag drack denna.

Burk: Jag älskar denna såväl som alla andra Rockstar! Den är nog en av de coolare Rockstar burkarna men Rockstar Juiced + Mango är också relativt snygg.

Färg: Coca Cola svart.

Köpt: English Shop - Stockholm

Storlek: 500ml

Lättilgänglighet: Finns att köpa i Stockholm och jag tror att man också kan hitta den i Göteborg så det är ju relativt lätt.
Ursprung: USA

Hemsida: www.rockstar69.com / www.rockstarenergy.se

Rekommendation: Japp, klart en god Coca Cola kopia!

Kick: Jag blev ganska hyper på Rockstar Cola faktiskt. Alla andra cola - energidrycker brukar inte ge någon kick men som sagt var: Rockstar levererar!

  Slutsats:
        Smak: ****
          Burk: ****
          Färg: ****
Energi-kick: ****


Skrivet av: warhaammer.
Innehåll
Energidrycks recentioner
Energishot recensioner:
   Vill du annonsera på
  www.energidryck.nu
     med din banner?
   Skicka ett mail till
annons@energidryck.nu
Mindre nyheter:
- Good Night Anti-Energy! Klicka här för att kolla in recensionen!
08-12-10 av warhaammer