Good Night Anti-Energy
Onsdag - 08 , 12, 2010.

Smak: Jag var väldigt skeptiskt över smaken till en början. Jag hade aldrig smakat en anti-energy förut och hade inte en blekaste aning om hur den skulle smaka. Jag kan ju säga att jag blev väldigt glatt förvånad när jag öppnade denna och kännde doften. Den luktar ungefär som äpple och kanske lite te. Smakar ungefär som den luktar, en frisk äppelsmak som ger mersmak vilket kanske inte är det bästa om man ska på ett natt-lan. Detta eftersom att man blir ganska trött inom en kort tid, ungefär en kvart till en halvtimme eller så. Jag hade tänkt att fortsätta att spela Call of Duty efter jag hade druckit denna. Jag spelade ungefär en halvtimme till innan jag blev trött och gick och lade mig. Jag blev väldigt glatt överaskad av detta för två skäl: den håller det den lovar och jag brukar ha sömnproblem och därför inte kunna somna förs än in mot småtimmarna. Perfekt eftersom att jag behövde kliva upp tidigt dagen efter! Jag kommer lätt att köpa fler såna, antingen ifrån internet eller när den kommer till Sverige.

Burk: Snygg burk, cool layout och informativ. Gillar starkt burkar som har små bilder med text på baksidan. Man förstår att denna dryck är ingenting som man blir pigg av utan snarare tvärt om.

Färg: Svagt grönaktig. Ser väldigt god ut.

Storlek: 250ml

Köpt: Denna (anti)-energidryck köpte jag inte. Nej, jag fick den som ett smakprov av Taste Sensation. Tack!

Lättilgänglighet: Relativt lätt, eftersom att man kan beställa den via internet.

Ursprung: Sverige/Estland

Hemsida: www.taste-sensation.se, www.goodnightdrink.se.

Rekommendation: Absolut! Ser god ut, har en söt burk och smakar gott. Håller vad den lovar, är du stressad eller har problem att sova så fungerar denna anti-energidryck perfekt. Även fast du inte lider av sömnproblem eller liknande så borde du prova denna, dels för upplevelsen och dels för smaken.

Kick: Mja, någon kick fick man ju inte. Men trött blev jag, vilket var det jag ville bli! Fungerar precis som lovat.

Ett stort tack till Taste Sensation för möjligheten att prova denna dryck!

Min Slutsats:
        Smak: *****
          Burk: ****
          Färg: *****
Energi-kick: *****

Skrivet av: warhaammer.
Innehåll
Energidrycks recentioner
Energishot recensioner:
   Vill du annonsera på
  www.energidryck.nu
     med din banner?
   Skicka ett mail till
annons@energidryck.nu
Mindre nyheter:
- Good Night Anti-Energy! Klicka här för att kolla in recensionen!
08-12-10 av warhaammer