Innehåll
Energidrycks recentioner
Energishot recensioner:
   Vill du annonsera på
  www.energidryck.nu
     med din banner?
   Skicka ett mail till
annons@energidryck.nu
Mindre nyheter:
- Good Night Anti-Energy! Klicka här för att kolla in recensionen!
08-12-10 av warhaammer
Hemsidan har bytt utseende!
Måndag - 21 September, 2009.
Som ni ser så har hemsidan www.energidryck.nu har nu bytt utseende till ett lite mer "bloggigare" utseende som jag gillar mer än det gamla lite mer "noobiga" hemsides utseendet. Jag hoppas att ni gillar den nya looken! Jag kommer nu (förhoppningsvis) att uppdatera hemsidan lite mer frekvent än tidigare.

Skrivet av: warhaammer.
Egen energidryck!!
Torsdag - 24 September, 2009.
Jag som ägare av www.energidryck.nu har bestämt mig att jag ska skapa min egna energidryck! Energidrycken ska heta "Cardiac Arrest Energy" och den ska vara 250ml och ska innehålla:

Kolsyratvatten, socker, stärkelsesirap, surhetsreglerande medel: citronsyra, taurin (2500mg/1000ml), guarana (koffein 135mg/100ml), färgämnen: (sockerkulör, riboflavin), vitaminer: (niacin 80mg/1000l, pantotentsyra 20mg/1000ml, B6 16µg/1000ml, B12 20µg/1000ml), konserveringsmedel E202, E211, arom.

Näringsvärde per 100ml
Energivärde             220 kJ
Protein                   <0,5 g
Kolhydrater             10 g
Fett                        <0,5 g

Tillsatta vitaminer per 100ml
Niacin               8 mg      44% av RDI
Patotentsyra     2mg        33% av RDI
Vitamin B6       1,6 mg    80% av RDI
Vitamin B12      2 µg       200% av RDI

RDI = rekommenderat dagligt intag.

Såhär ska Cardiac Arrest Energy se ut:(Klicka här för en större bild!)

Skrivet av: warhaammer.
Samlar också på cola!
Lördag - 26 September, 2009.
Hejsan! Som ni kanske ser så har det poppat upp en kategori som heter "Cola recensioner". Det är olika color som jag har recenserat, allt från vanliga Coca Cola till falska Cuba Cola ska vara recenserade. Jag började samla på olika Cola sorter eftersom att min pappa gjorde det när han var liten, och jag tänkte att det kan ju vara en kul grej! Jag hoppas att ni inte störs av en och annan cola sort här på hemsidan.

Skrivet av: warhaammer.
Bilderna har kommit!
Söndag - 4 Oktober, 2009.
De efterlängtade bilderna på energidryckerna har nu kommit! Jag vet att det är några energidrycker, energishots eller color som saknar bilder, men jag ska försöka att åtgjärda detta så snabbt som bara möjligt! Hoppas att ni gillar detta och jag ska fortstätta att ta bilder.

Skrivet av: warhaammer.
Jolt går i konkurs!
Söndag - 11 - Oktober, 2009.
För dålig försäljning och hot om stämning från Rexam gör att Jolt Cola ansöker om konkursstöd och samtidigt stänger sina dörrar, DH-kultdrycken hotad!

Allas vår favoritdricka och DreamHack-svalkaren Jolt Cola energy drink har i dagarna ansökt om säkerhet hos konkursförvaltaren i Manhattan, detta sedan företaget hamnat i en stor dispyt med burktillverkaren Rexam.

I konkursansökan framgår det bland annat att Jolt gått med på att köpa hela 90 miljoner burkar från Rexam mellan januari 2007 och december 2009 men på grund av att världsmarknaden ser ut som den gör har energidrycksföretaget bara kunnat köpa 27 miljoner burkar vilket nu gör att Rexam lämnat in en stämningsansökan.
"In its Chapter 11 filing, Jolt – which does business as Wet Planet Beverages – listed assets and debt in the range of $1m to $10m. Rexam, which is owed about $2.1m, was named as the largest unsecured creditor"
Flerårig svensk LAN-tradition hotad
Jolt som grundades 1985 av CJ Rapp är en koffeinladdad läskliknande dryck som säljs främst i USA, Kanada och Europa. I Sverige har drycken fått en nästan kultliknande status efter att den började säljas på DreamHack-evenemangen men nu verkar slutet alltså vara nära och LAN-fixet i fara.

Det kommer dock, så länge lagret räcker, att gå att inhandla drycken hos den svenska återförsäljaren Åbro som även detta år kommer att finnas på plats på DreamHack. Hur många pallar det blir denna vinter återstår att se så passa på att bunkra upp NU om du ska ha ditt LANFIX, snart kan det vara för sent!

[Källa: www.rakaka.se]
Skrivet av: warhaammer.
Sida 3