Carabao
Torsdag - 24 - September, 2009.

Smak: Den luktar mycket speciellt och otroligt gott. Som en blandning mellan Shark och Irn Bru. Den är inte kolsyrad vilket faktiskt inte förstör själva drycken i detta fall. När man kikar ner i burken så ser det ut som att färgen är röd, som Burn. När jag hällde upp den i glas så såg jag att den var väldigt orange färgad, nästan exakt som Irn Bru eller PulsarXtra Energy. Den första smaken man känner är väldigt söt. Ungefär som Tune Up. Sedan så smakar den typ något fruktigt tuggummi. Smaken håller väldigt väldigt länge. Den smakar också melon. Sedan så smakar den ungefär som en lite vattnigare Shark. Den är väldigt söt och sliskig. Man skulle kunna sga att den smakar ungefär som en okolsyrad Irn Bru.

Burk: 250ml burken är så himmla cool! Den sticker ut ganska mycket ur mängden. Den är mindre och tjockare än de vanliga 250ml burkarna och liknar mer en 330ml burk. Jag älskar djuret, som jag tror är typ en tjur, på framsidan.

Färg: Stark orange färg.

Storlek: 150ml - 250ml

Köpt: Jag har totalt 3 olika sorters Carabao. En har jag köpt från en kille på taurin, och en har jag köpt i Thailand och en hittade jag i sverige. Den var köpt i Sollentuna - Sverige (Turk kiosk)

Lättilgänglighet: Vet inte, jag har bara köpt en i Sverige och den tipsade Måns mig om.

Ursprung: Thailand

Hemsida: www.carabao.se

Rekommendation: Mja, om man inte gillar okolsyrade energidrycker så ska man nog inte dricka denna. Om man inte heller gillar socker-atombomber ska man nog inte dricka denna heller. Annars på passar den perfect.

Kick: Jag blev lite speedad, det blir nog en trea.

  Slutsats:
        Smak: ***
          Burk: ****
          Färg: ****
Energi-kick: ***


Skrivet av: warhaammer.
Innehåll
Energidrycks recentioner
Energishot recensioner:
   Vill du annonsera på
  www.energidryck.nu
     med din banner?
   Skicka ett mail till
annons@energidryck.nu
Mindre nyheter:
- Good Night Anti-Energy! Klicka här för att kolla in recensionen!
08-12-10 av warhaammer