Boost
Lördag - 26 - September, 2009.

Smak: Den smakar ungefär som vanliga Redbull fast lite mer som Euroshopper och faktiskt lite mer fruktig till skillnad från vanliga Redbull kopior. När jag drack denna blev jag förvånad över att den var så god, till och med godare än vanliga gamla hederliga Redbull. Man blir, till skillnad från andra energidrycker, inte så slemmig i halsen av den. Den var väldigt kolsyrad men inte för kolsyrad och som sagt var var den väldigt fruktig.

Burk: Det finns en gammal version av Boost samt en nyare version. Jag har den gamla 250ml burken och den nya 250ml burken men jag har också 1000ml flaskan och 500ml flaskan. 500ml flaskan är lätt den coolaste av alla dessa fyra. 1000ml's flaskan blir och ser ganska klumpig och för stor ut. Den nya 250ml's burken hade varit coolare än 500ml's flaskan om det inte hade varigt en gul linje högst uppe på burken där det står 49p. Den gamla versionen av Boost 250ml är ganska ful, men snyggare än vissa andra jag har. Det jag hatar med den gamla versionen är typsnittet som det står "Energy Boost" i. Det är så himmla low-buget och ganska "wanna be" känsla.

Färg: Lite ljusare gult.

Storlek: 250ml - 500ml - 1000ml

Köpt: Jag köpte 1000ml's flaskan i Helsingborg på en liten turkkiosk. 500ml's flaskan och den nya 250ml's burken köpte jag på The English Shop. Den gamla 250ml's burken fick jag av min gode vän Alexander från Mallorca. Tackar! :D

Lättilgänglighet: Tja, allt berr på vart man bor beroende på vilken/vilka man vill ha. Om den gamla versionen är lätt att hitta i Mallorca vet jag inte, eftersom att jag inte var där men Alexander säger att den var ganska lätt att hitta på olika Spar butiker.

Ursprung: England

Hemsida: www.boostdrinks.com

Rekommendation: Helt klart! Inte den godaste Redbull kopian men en helt klart värdig motståndare!

Kick: Jag blev inte helt speedad, men ganska!

  Slutsats:
        Smak: ****
          Burk: ****
          Färg: ***
Energi-kick: ****


Skrivet av: warhaammer.
Innehåll
Energidrycks recentioner
Energishot recensioner:
   Vill du annonsera på
  www.energidryck.nu
     med din banner?
   Skicka ett mail till
annons@energidryck.nu
Mindre nyheter:
- Good Night Anti-Energy! Klicka här för att kolla in recensionen!
08-12-10 av warhaammer